IJ.H.C Dordrecht Lions


Officieel sponsor en leverancier

Al vele jaren zijn wij actief bij en voor de ijshockeyclub Dordrecht Lions. Naast het zelf spelen van deze fantastische sport en het coachen en trainen van de jeugd zijn wij ook altijd betrokken geweest bij (reclame)uitingen van de club. In het verleden waren dat voornamelijk activiteiten als toernooiboekjes, posters en nieuwsbrieven.
In 2010 hebben wij echter het nieuwe logo van de ijshockeyclub Dordrecht Lions ontworpen en vanaf dat jaar zijn wij officieel 'beschermer' van de huisstijl van de vereniging. Daar waar we kunnen leveren wij onze diensten en producten aan de verenging. Naast grote betrokkenheid en geleverde diensten zijn wij dan ook officieel sponsor van de Dordrecht Lions! Op de ijsbaan hangt een mooi reclamebord van Diezign en als 'shirtsponsor' staat ons logo op de ijshockeybroek van de hele vereniging. Hiermee helpen wij de vereniging en met name de jeugd de ijshockeysport te beoefenen en een succesvolle toekomst van de vereniging te waarborgen.

Wilt u als klant van Diezign weleens een echte ijshockeywedstrijd op hoog niveau komen bekijken, schroom dan niet om u zelf uit te nodigen bij ons bedrijf. Samen met u kijken wij graag op onze gereserveerde stoelen naar een wedstrijd van het eerste of tweede team van deze vereniging.

Website: www.dordrechtlions.nl

 


dordrechtlions