Je wilt graag weten wat iets kost?

Weten waar je aan toe bent… Niet altijd noodzaak, maar vaak wel fijn. Bij Diezign kun je je begroting van te voren bespreken door bijvoorbeeld een offerte aan te vragen. Of het nu gaat om het ontwerpen of opmaken van je gewenste uitingen of het vervaardigen van je drukwerk, als je van te voren wilt weten waar je financieel aan toe bent, zullen wij een passende begroting/offerte uitbrengen.

Wat je ook zoekt, wij maken het! Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk tegenwoordig. Maar je wilt ook dat jouw idee correct uitgewerkt wordt en voor realistische kosten. Diezign heeft in de loop der jaren een stabiel netwerk van drukkers opgebouwd. In dit netwerk hebben we drukkers en leveranciers voor voordelig standaard drukwerk (visitekaarten, briefpapier e.d.) en handelsdrukwerk zoals flyers, folders en brochures. Voor het echte topkwaliteit drukwerk hebben we ook onze eigen vertrouwde drukkers en leveranciers om ons heen verzameld. Samenwerkingen waarvan we zeker weten dat het drukwerk er perfect uit zal zien en waarvan we er van op aan kunnen dat het werk geleverd wordt wanneer en hoe wij (en dus jij) dat willen.

Voor het ‘standaard’ handelsdrukwerk én huisstijlen heeft Diezign altijd hele mooie prijzen. Dit betekent dat Diezign eventuele financiële beperkingen voor jouw drukwerk weg kan cijferen. En dan komt het kwaliteitsverschil van het drukwerk daar ook nog eens bij!

Vraag eens (geheel vrijblijvend) een offerte aan en je zult al snel merken dat wij zowel onze diensten als het drukwerk wel heel voordelig leveren kunnen! Heb je specifieke wensen? Wij zoeken het uit voor je en regelen het voor je! Je hoeft alleen maar aan te geven wat je zoekt en wij doen de rest!

Geef bij het aanvragen van een offerte wel zo veel mogelijk informatie door, zodat wij een realistische offerte kunnen uitbrengen en je niet alsnog voor verrassingen komt te staan. Weet je de specificaties al van ouder drukwerk of een ander reclamebureau of drukker, vermeld die dan ook in jouw aanvraag. Appels en peren laten zich graag vergelijken maar smaken wel degelijk anders…

Offerte aanvragen