Webdesign & Hosting

Je wilt een mooie, professionele website laten ontwerpen die ook nog eens gebruiksvriendelijk is? Dat is voor Diezign geen enkel probleem!

Wij ontwerpen de meest uiteenlopende websites. We houden ons aan de regels waar een website voor jou aan moet voldoen.  De site moet er aantrekkelijk en overzichtelijk uitzien, zodat het voor de bezoekers in één oogopslag duidelijk is waar het om gaat. Zo wordt het voor de bezoeker interessant om op jouw website te kijken. Daarom levert Diezign maatwerk.

Samen bespreken we wat je wensen zijn met betrekking tot het ontwerp van de site. Vervolgens gaan we aan de slag en zullen we een passend ontwerp maken. Bij goedkeuring van het ontwerp gaan wij over tot oplevering. Dit kan al binnen twee weken na ons eerste contact zijn!

Een website is belangrijk maar alleen met ‘een website’ ga je in de drukste winkelstraat van Nederland ‘Google’ niet gevonden worden! Dus naast websites maken, nemen wij voor u ook gelijk de vindbaarheid voor u mee en denken graag met u mee. Wij bouwen flexibele, snelle en veilige WordPress websites.
Door onze werkwijze kun je eenvoudig zelf je website uitbreiden en de pagina’s voorzien van tekst, afbeelding, video, tabellen, downloads, knoppen en formulieren.

Wij werken snel en professioneel en ontwerpen daarnaast de websites tegen concurrerende prijzen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak en laat je informeren over hoe wij jouw kunnen helpen op het wereldwijde web.