Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

Na het eerste contact gaan wij de opdracht ten uitvoer brengen. Mocht je van ons een offerte/prijsvoorstel verlangd hebben, heb je deze inmiddels al in huis en mogelijk beantwoord.
Naar aanleiding van de opdracht gaan we aan de slag met ontwerp en opmaak. Als je zelf een uitgesproken idee hebt, wordt dat de basis waaruit wij gaan werken, anders laten wij onze eigen creativiteit er volledig op los. Zodra we één of meerdere opzetten klaar hebben, nemen we contact met je op; meestal gebeurt dit via e-mail. Na eventuele correcties gaan wij weer aan de slag en net zo lang tot je tevreden bent.

Na akkoord gaan wij over tot actie m.b.t. aanlevering aan de drukker of eventueel ander bedrijf dat het product afwerkt. Door onze ervaringen hebben wij inmiddels goede contacten en ervaringen met diverse drukkers en leveranciers. Zodoende kennen we het werk dat zij het beste uit kunnen voeren, zodat wij jou ook de beste prijs en gewenste kwaliteit kunnen aanbieden.
Uiteraard zorgen we er ook voor dat je de resultaten tijdig in handen krijgt.

Software

Op onze Apple iMacs werken wij graag met de nieuwste updates. Wij werken ook voornamelijk met de nieuwste software van de volgende programma’s: Adobe met o.a. InDesign, Illustrator, Photoshop en Acrobat. Daarnaast zijn wij ook bekend met Microsoft programma’s waaronder Microsoft Office (met Word, Excel, Powerpoint).

Maak hier het eerste contact met ons