Een goed begin…

… is het halve werk. Vandaar dat het kiezen van een geschikt reclamebureau niet zo makkelijk is als het lijkt, of toch wel?
U zoekt natuurlijk een bureau dat bij u en uw bedrijf past.

Welkom bij Diezign, een modern en gezellig reclamebureau in Dordrecht met een frisse, creatieve en heldere blik op reclame en een luisterend oor voor de klanten.

Op deze website vindt u uitgebreide informatie over ons reclamebureau en ons dienstenpakket dat ingericht is met het oog op (uw) markt. Of het nu om een eenvoudig visitekaartje of een complete promotiecampagne gaat: onze diensten zijn begrijpelijk, doeltreffend, toepasbaar èn betaalbaar.

Hier kunnen wij u bij helpen

Uiteraard werken wij tijdens kantoortijden, mocht u met spoed een opdracht voor ons hebben zijn wij zeker niet het reclamebureau dat dubbele tarieven berekent voor afwijkende werktijden. Wij houden de kosten graag laag. Dat betekent dus dat wij ook uw kosten laag houden. Maar dat is niet het enige…

Door de vele jaren ervaring, weten wij van Diezign inmiddels de beste afspraken te maken met onze drukkers en leveranciers. Hierdoor bieden wij zéér voordelig full colour drukwerk en producten aan in diverse kwaliteiten en materialen. Flyers, huisstijlen, posters, banners, klantenpassen, noem maar op… Wij leveren het tegen zéér concurrerende prijzen! Uiteraard in kwaliteit van zowel het materiaal als het drukwerk! Dus geen kwaliteitsverlies om lagere prijzen te forceren, maar ‘gewoon’ betere prijzen voor kwaliteitsproducten!

Kortom: Bij Diezign bent u aan het juiste adres voor het totaalpakket van uw reclame activiteiten, van ontwerp t/m uitvoering en levering.

Een stukje geschiedenis van Diezign

Voor het ontstaan van Diezign gaan we naar 1999, toen ik, Sander de Gruiter, direct na het afronden van het Grafisch Lyceum te Rotterdam als DTP’er aan de slag ben gegaan bij reclamebureau Effekt te Dordrecht. Al snel stapelden de kleine klusjes van familie en vrienden zich op in de late avond uurtjes en werd het werk groter en serieuzer. Na een kleine 2 jaar was het op 1 november 2001 tijd om in te schrijven bij de Kamer van Koophandel; de manier om er op een verantwoorde manier mee door te gaan.

Overdag blijven werken bij Effekt en in de avonduren voor Diezign was geen optie meer.; na 5 jaar in dienst geweest te zijn bij reclamebureau Effekt besloot ik om Diezign volwassener leven in te blazen. Precies zoals ik begonnen ben en we altijd zullen blijven: klein en zelfstandig, to-the-point en voordelig. Het enige dat veranderde, is dat we sindsdien (meer dan) fulltime bezig zijn met Diezign.

Naast eigenaar, vormgever en allround manager Sander, werken er momenteel in totaal 3 personen bij Diezign.
Het bureau is in maart 2009 uitgebreid met een oud collega van reclamebureau Effekt; Wouter. Wouter heeft 10 jaar bij Diezign gewerkt.
In 2011 is Pascal, vanuit zijn stage, als derde fulltime collega bij ons aangesloten. Pascal heeft 8 jaar gewerkt bij Diezign.
Het vertrek van Pascal is opgevangen door Erwin, een creatieve tekenaar die ook een leuke photoshop uitdaging niet uit de weg gaat.
Sinds september 2019 is Lotte werkzaam bij Diezign. Lotte is een creatieve vormgever die van aanpakken weet.

In de loop der jaren is er ook een flinke uitbreiding van het klantenbestand van Diezign ontstaan. Met name vanuit de gezondheidswereld, waar we een zgn. specialisatie in hebben ontwikkeld, maar ook vele andere kleine en grote bedrijven weten de weg naar Diezign te vinden.
Dit gebeurde (en gebeurt nog steeds) met name doordat bestaande klanten van Diezign hun relaties en kennissen doorsturen naar ons.

Nutri Dynamics
Nutri Dynamics
2021-03-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Professioneel en vakkundig. Prettige communicatie, korte lijnen en snelle levering van gewenst product.
Tim Verbaas
Tim Verbaas
2021-03-11
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
DordtSport werkt geregeld samen met Diezign. Prettig en werkt ook snel. Kwaliteit producten is ook top👍🏼
Lotstrots
Lotstrots
2021-03-09
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Heel erg tevreden over de kwaliteiten en het drukwerk van diezign!
Algemeen Swartwebdesign - MH Media oplossingen
Algemeen Swartwebdesign - MH Media oplossingen
2021-01-15
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Kleding met bedrukking besteld, meer dan tevreden over de kwaliteit!